You are here: Home Evenimente

Evenimente

Acest spatiu este destinat promovarii evenimentelor ce au implicatii asupra transportului cu bicicleta.
Dezbatere publica FACILITATI PENTRU BICICLETE IN CLUJ - Biblioteca Heltai Cluj-N, joi 1 iulie 2010 ora 20:45
Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita clujenii interesati joi, 1 iulie 2010, de la ora 20:45, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o dezbatere pe tema facilitatilor pentru utilizarea bicicletei ca mijloc de transport urban in Cluj. Intrarea este libera.
FACILITATI BICICLISTICE IN ORASE GERMANE - prezentare cu imagini la Biblioteca Heltai Cluj-N, joi 1 iulie 2010 ora 20:00
Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi, 1 iulie 2010, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o prezentare cu imagini cu titlul "Facilitati biciclistice in orase germane". Intrarea este libera.
BICICLETE COMUNITARE LA CLUJ - memoriu de protest catre Primaria clujeana privind proiectele de bike-sharing
Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) a depus la Primaria clujeana un memoriu pe tema proiectelor de biciclete comunitare (bike-sharing) pe care municipalitatea preconizeaza sa le realizeze, din cauza ca acestea ridica mai multe semne de intrebare.
Incepe APUSENI FAMILY BIKE CAMP 2010 - tabara de cicloturism montan pe v.Ariesului, pentru parinti si copii
Joi 8 iulie 2010 incepe tabara de cicloturism montan pentru parinti si copii "Apuseni Family Bike Camp 2010", organizata de Clubul de Cicloturism "Napoca" pe valea Ariesului, cu baza la Brazesti, in muntii Trascau si Muntele Mare, special pentru membrii si simpatizantii asociatiei care au copii mici.
MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI - editia iulie 2010: joi 29 iulie Jul 25, 2010 07:00 AM
JOI, 29 iulie 2010, (si nu sambata, ca pana acum), se va desfasura la Cluj-Napoca editia lunara a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 35-a din seria critical mass inceputa ca serie lunara in toamna anului 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).
BIKE ROMANIA TOUR 2010, 16-24 august 2010 Aug 15, 2010 09:20 AM
Comunicat de presa: INCEPE "BIKE ROMANIA TOUR 2010" Expeditie cicloturistica montana in vestul Carpatilor Meridionali Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) desfasoara in saptamana 16-24 august 2010 a 12-a editie a expeditiei cicloturistice montane BIKE ROMANIA TOUR, care va viza in acest an vestul Carpatilor Meridionali. Timp de o saptamana, cei peste 20 de participanti vor parcurge pe mountain bike-uri, explora, testa si documenta din punct de vedere cicloturistic peste 500 de kilometri de drumuri forestiere, de tractor si de caruta din masivele Tarcu, Muntele Mic, Mehedinti, Cernei si din Platoul Mehedinti. De pe traseu nu vor lipsi Parcul National Domogled-Valea Cernei, Parcul Natural Portile de Fier, Cheile Corcoaiei, Ciucevele Cernei, Clisura Dunarii, lacurile Iovanu, Valea Mare, Cerna, Maru si Rusca, statiunile turistice Poiana Marului si Baile Herculane, alte atractii si obiective turistice. Datele GPS, fotografiile si alte informatii culese pe teren vor fi utilizate si pentru actualizarea planului de retea nationala de trasee cicloturistice si pentru editare de ghiduri si harti de profil iar cele mai frumoase imagini vor fi prezentate public in proiectiile pe care clubul nostru le va organiza din nou incepand cu luna septembrie. Aceasta tura se inscrie in programul "Bike Romania" pe care Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) il desfasoara cu incepere din 1999, in fiecare an fiind vizata o alta zona din Carpatii Romanesti, participarea fiind deschisa membrilor CCN si a altor cluburi de profil din tara si strainatate, precum si reprezentantilor presei de specialitate, agentiilor de turism, expertilor altor factori interesati de cicloturismul montan in Carpati. Pe langa scopul utilitar, de documentare, Bike Romania Tour 2010 isi propune si sa asigure participantilor o vacanta ecologica activa reusita in grup, pe doua roti, pe munte, cu valoare de model, prin aceasta inscriindu-se si in campania "Velorutia Romana" desfasurata in colaborare cu Asociatia "Bate Saua" Bucuresti, cu sprijinul GEF-SGP, vizand promovarea utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu scop utilitar si recreativ. RADU MITITEAN director executiv Asociatia turistica sportiva civica si ecologista CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN) str. Septimiu Albini nr.133 ap.18 400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992 ====================================
Marsul Biciclistilor Fanfest - Miscare pentru Rosia Montana
Cluj-Napoca, 11 august 2010 , 14 de iubitori de ciclism, natura si miscare, activisti, tineri, studenti, voluntari si sustinatori ai campaniei Salvati Rosia Montana si-au pornit azi marsul de la Cluj-Napoca la Rosia Montana.
Campionatul National de Pista, Bucuresti, 18-20 August 2010
Organizator : Federatia Romana de Ciclism si Triatlon. Competitia se desfasoara in conformitate cu regulamentul si normele federatiei si regulamentul UCI.
Campionatul National de Triatlon, Reci, judetul Covasna, 28 August 2010
Pentru sportul de masa se va organiza concurs open pe categorii de varsta. participantii se vor inscrie in ziua competitiei la secretariatul cursei, pe baza declaratiei pe proprie raspundere, pentru minori declaratia va fi completata si semnata de tutorele legal.
EU-Funding for Cycling and Cycling Infrastructure
16 to 22 September 2010 the Mobility Week
From 16 to 22 September 2010 the Mobility Week is the opportunity for European cities and towns to participate to the most widespread event on sustainable mobility.